De jarenlange ervaring van ons garagebedrijf heeft ons gemaakt tot wat ons bedrijf nu is: een gerenomeerde garage met een Zeeuws karakter en een gedegen kwaliteit. Onze bedrijfsnaam is uitgegroeid tot een begrip en ook buiten Zeeland timmeren wij aan de weg. De populariteit en het gemak van internet dragen hieraan zeker bij.
   
 
   
  Verkoop van nieuwe en gebruikte auto's
   
 
Bent u zoekende naar een nieuwe auto of een occasions? Bezoekt u dan onze occasionpagina eens, of kom eens langs in Arnemuiden. Onze voorraad occasions wisselt voortdurend, bij het leveren van nieuwe auto's kunnen wij u juist en vakkundig informeren. Van zoektraject tot en met financiering: Garage Meerman is uw Zeeuwse mobiliteitspartner bij uitstek !

Bel ons voor úw auto: 0118 - 60 20 23U kunt ook een zoekopdracht bij ons plaatsen indien u op zoek bent naar een specifieke auto.
   
   
  Onderhoud & service
   
 
Menigeen monteur zal het eens zijn met de volgende stelling: "Een auto is zo sterk als zijn zwakste schakel".

Vakkundig onderhoud aan auto's nemen wij erg serieus. Dit blijkt ook wel uit het groeiende- (en tevreden) klantenbestand waar wij over beschikken. Garage Meerman stelt uw veiligheid voorop, daarentegen voeren wij vervangingen van onderdelen altijd in goed onderling overleg met de klant uit. U wilt toch immers weten waar u aan toe bent?

Garage Meerman is aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie BOVAG. Hierdoor zijn wij in staat om BOVAG-garanties te verstrekken op occasions met een verkoopwaarde boven de € 4.500,-
   
   
  Accessoires
   
 
Auto's kunnen een simpel vervoersmiddel zijn, maar ook uiterst functionele bolides, al dan niet voorzien van optische- of mechanische aanpassingen. Voor vrijwel ieder automodel zijn accessoires en/of veiligheidsproducten verkrijgbaar. In onze showroom vertellen wij graag meer over de mogelijkheden voor uw type auto.